Veito За Нас

Предлагаме на пазара нов и революционен модел инфрачервени печки с марка Veito, създадени по изключителна infrared  технология, позната вече и  в България.

Изключителната новост на пазара е факта, че печките не се влияят от климатичните условия. Поради тази причина те могат да се монтират в банята и на открити места, където има влага. Огромно предимство на продуктите е, че притежават сензор за защита при падане ,и спестяват до 50 % от изразходената енергия. Могат да се монтират вертикално на стена. Изключително удобни са за пренасяне и заемат много малко място.. Гаранцията на печката е 5 години.

Защо Veito ?

Икономичен: До 50% спестяване на топлинна енергия.
Изцеление: Въглеродните инфрачервени нагреватели имат терапевтичен ефект.
Модерна технология: Тих, икономичен, надеждна работа, високо качество на електроника и здрав корпус с превъзходни характеристики, карбоновите инфрачервени нагреватели Veito са най-добрите в своя клас.

VEITO ВНИМАНИЕ!!!
– НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ВОДА.
-ЗАГРЯВА ЗА 5 СЕКУНДИ
-СЕНЗОР ПРОТИВ УДАР
-5  ГОДИНИ ПЪЛНА  ГАРАНЦИЯ ( 10 000 РАБОТНИ ЧАСА НА НАГРЕВАТЕЛЯ)
-РАБОТИ ПРИ (- 20 ГРАДУСА)
-НЕ ИЗСУШАВА ВЪЗДУХА
-БЕЗШУМНИ
-СПЕСТЯВА ДО  50% ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ( СЕРТИФИКАТ ОТ ACADEMY CONSULTING GROUP)
-ПОДХОДЯЩИ КАКТО ЗА ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ ТАКА И ЗА ОТКРИТИ ПЛОЩИ
-ПОДХОДЯЩИ ЗА БАНЯ

Защо инфрачервени нагреватели ?

Инфрачервената лъчи затоплят предметите и телата, и от там те отдават топлина във въздуха, а не нагряват самия въздух ( както е при климатиците например.), което означава , че не го изсушават .

Технологията на инфрачервени Veito печки изключително безопасна, удобна и ефективна.
Комфортни: Инфрачервените вълни се абсорбират до 80% от предмети в стаята. Това е е причината да се чувствате по-комфортно.
Икономически: Инфрачервените топлинни вълни се разпределят равномерно във цялото помещение, този процес на затопляне може да спести до 50 % енергия, независимо от разположението на уреда.
Здравословни:
– Инфрачервените лъчи проникват във кожата и подобряват кръвообращението.
– Намалява мускулните и ставни болки
– Релаксира мускулни контракции
– Увеличава гъвкавостта
– Увеличава скоростта на потока на кръвта;